kika are program pentru copii de Sarbatori

Incepand cu 1 decembrie, ora 12.00, copiii au intalnire cu mascotele lor preferate in magazinul kika din Militari. Milka si Kikalina, cu tolbele pline de dulciuri si voie buna, sunt pregatite sa-i intampine pe cei mici, anunta reprezentantii kika.

De joi pana duminica tot magazinul va fi gata sa-si primeasca oaspetii cu muzica de sarbatoare, brazi frumos impodobiti si miros de scortisoara. Toata lumea va putea degusta turta dulce si placinta cu mere pe care bucatarul restaurantului Vienna House din kika le va gati in bucataria de la etajul 1 al magazinului.

Special pentru copii vor fi organizate activitati de face-painting, ateliere in care vor putea sa deseneze si sa decoreze turta dulce sau sa creeze singuri decoratiuni de Craciun din hartie.

Iata care e programul:

Joi, 1 decembrie, Milka se va juca si va imparti dulciuri celor mici intre orele 12.00 si 16.00, iar Kikalina de la 13.00 la 17.00 intre 16.00 si 19.00 vor fi organizate jocuri si activitati pentru copii, timp in care toata lumea va putea savura din bunatatile pregatite in bucatarie.

Vineri distractia pentru copii incepe la ora 16.00, in timp ce sambata si duminica startul petrecerii se va da la ora 12.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *