Reduceri de iarna la Kiabi

La magazinele Kiabi incep de astazi reducerile  ( perioada: 17 decembrie 20011-14 ianuarie 2012). Acestea vor fi de 50% la achizitionarea de doua sau mai multe articole, dar nu se vor aplica la toata marfa din magazin, ci doar la produsele marcate cu eticheta portocalie.

Desigur, daca mergeti la cumparaturi mai aproape de inceputul perioadei de reduceri, aveti sanse sa gasiti o gama mai mare de produse din care sa puteti alege. Pe de alta parte, intotdeauna in primul weekend al reducerilor magazinele sunt extrem de aglomerate, asa ca o vizita in timpul saptamanii ar fi mai indicata.

Puteti gasi la Kiabi imbracaminte de dama/ barbati/ copii, incaltaminte, prosoape, jucarii de bebelusi, accesorii, etc., dar cred ca  cea mai buna oferta o au la hainutele pentru copii si adolescenti ca raport calitate/ design/ pret, mai ales cand incep perioadele de discount.

Lista completa cu adresele magazinelor Kiabi din Romania si programul acestora, o puteti vedea aici, iar daca nu ati mai fost pana acum si vreti sa va faceti o idee despre produsele lor, va recomand sa intrati aici.

.reduceri Kiabi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *