Portret de Familie: Anul acesta nu mai ratăm ocazia

Vă anunțăm de un proiect foarte, foarte drăguț, care se numește Portret de Familie, un eveniment tradiţional al Foto Union, prin intermediul căruia vă puteți face o fotografie de familie într-un studio profesionist, echipat cu tot ce-i trebuie.

Anul acesta prietenii şi rudele voastre vor putea primi fotografii cu voi printate sub forma unor cărţi poştale.

Puteți merge pentru foto între 6 şi 12 decembrie 2012, la Cafeneaua Tete-a-Tete din Herăstrău, zilnic după programul 18.00-22.00.

Este gratis. Este fără programare. Este pentru fiecare.

Trebuie să ştiţi că noţiunea termenului familie este extinsă, astfel că puteţi veni atît cu soţul/soţia, cît şi cu prietenul/prietena, iubitul/iubita, colegul/colega, căţelul/pisica.

Dat fiind numărul mare de participanţi la ediţia de anul trecut a campaniei noastre, fotografiile printate le veţi putea ridica a doua zi, din acelaşi loc, începînd cu ora 18.00. Tot a doua zi veţi primi şi fotografiile în varianta digitală, pe email.

Campania Portret de Familie este un eveniment tradiţional al Foto Union, realizat anul acesta cu chef de viaţă de la Prigat, într-un decor original Mobexpert, cu fotografii tipărite pe imprimanta Xerox – Phaser 7800.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *